RSS

Новорічне свято

Новорічне свято – це, без сумніву, довгоочікувана казка для всіхдорослих і дітей. 26 грудня у Комунальному закладі Центральненської ЗОШ І-ІІІ ступенів  відбулася низка цікавих Новорічних дійств.
Напередодні всі учні школи дружно готувалися до них: прикрашали школу сніжинками та гірляндами, власноруч виготовляли новорічні іграшки, розучували вірші, пісні, святкові вітання. Діти, одягнені у яскраві костюми, вітали всіх з Новим 2018 роком. Першокласники – маленькі бісенята, другокласники – цікаві інопланетяни, третьокласники та четвертокласники – гості із Північного полюсу, Діди Морози і маленькі принцеси.
На святкових новорічних ранках у початкових классах усі діти були активні: кружляли в хороводах, співали пісні, брали участь у різноманітних конкурсах. До них на свято завіталиартисти-аніматори.
Для учнів 5-11 класів  школи був організований Новорічний вечір. Діти з задоволенням грали, співали, танцювали, розповідали вірші, показували юмористичні сценки.Запальні танці підготували учні сьомого, восьмого, дев’ятого та десятого класів. Незабутню сценку про «крутих» хлопців показали учні 11 класу. П’ятий клас порадував глядачів піснями-інсценізаціями. А шестикласники як «Бременські музики», розсмішили усіх глядачів.
Цей новорічний вечір складався з безлічі яскравих моментів, які сприймалися глядачами  на одному диханні і сприяли чудовому  настрою в залі. Свято пройшло в добрій, дружній атмосфері. Це не було б можливо без допомоги наших спонсорів, завдяки яким були закуплені новорічні подарунки для учнів. Ми дуже вдячні Гадзовському Геннадію Леонардовичу і Чернову Петру Анатолійовичу за постійну підтримку нашої школи.
Проведені в школі новорічні свята стали чудовим завершенням навчального семестру, а також сприяли гарному настрою усіх школярів і вчителів у переддень Нового 2018 року.

Заступник директора з виховної роботи         В.В. Латиш